Om Energirådgivaren

Energirådgivaren drivs av oss, Michael Töråsen och Martin Kinnander som både i det privata som i det yrkesmässiga livet brinner för energi och klimatsmarta lösningar för hushåll.

Vad har jag för alternativ när det gäller uppvärming, kyla och ett mer hälsosamt inomhusklimat? Vilka tekniska framsteg görs inom olika teknologiområden?

Är det lönsamt att skapa sin egen el idag? Vad krävs för att sätta upp ett mindre vindkraftverk på tomten? Om jag vill köpa en luftvärmepump – Vilken ska jag välja och var kan jag köpa den? Hur ser den politiska agenda för klimatsmarta lösningar ut?

Frågorna är många och med Energirådgivaren.se vill vi skapa en ”råd och rön”-sajt på nätet, en informationshub när det gäller energi och klimatsmarta lösningar. Här delar vi med oss av vår egen information men vi försöker också samla så mycket information och åsikter som möjligt inom ämnet. Har du egna synpunkter, kunskaper eller åsikter – tveka inte att kommentera direkt på bloggen eller kontakta oss.

Kontakt:

Michael Töråsen, ansvarig för energirådgivaren.se

Vänd er till mig om du har generella frågor om energirådgivaren, om Ni är ett företag som vill synas på energirådgivaren.se, om Ni på något annat sätt vill samarbeta med energirådgivaren.se

michael@energiradgivaren.se

Martin Kinnander, Innehållsansvarig

Vänd er till mig med tips på intressanta områden att ta upp här på bloggen eller kommentarer och synpunkter på bloggens innehåll och inriktning.

 

Kommentera