0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Skalven i Japan innebär högre elpris

Skalven i Japan innebär högre elpris

De upprepade skalven har fått till följd att stora delar av kärnkraftsindustrin ligger nere i Japan. 1/3 av Japans raffinaderiverksamhet är utslagen vilket inneburit att efterfrågan på bensin och diesel stigit. Detta har i sin tur inneburit att priset på kol och naturgas stigit och drivit upp elpriset i hela Europa skriver Expressen.se i en artikel.

Vill du hitta alternativ till din nuvarande uppvärmning? Följ då oss på Energirådgivaren.se för att:

Ta reda på vad du har för alternativ när det gäller uppvärming, kyla och ett mer hälsosamt inomhusklimat? Vilka tekniska framsteg görs inom olika teknologiområden?

Är det lönsamt att skapa sin egen el idag? Vad krävs för att sätta upp ett mindre vindkraftverk på tomten? Om jag vill köpa en luftvärmepump – Vilken ska jag välja och var kan jag köpa den? Hur ser den politiska agenda för klimatsmarta lösningar ut?

Frågorna är många och med Energirådgivaren.se vill vi skapa en ”råd och rön”-sajt på nätet, en informationshub när det gäller energi och klimatsmarta lösningar. Här delar vi med oss av vår egen information men vi försöker också samla så mycket information och åsikter som möjligt inom ämnet.

Fortsätt att följa Energirådgivaren.se för snart släpper vi en faktabank gällande alternativa uppvärmningssätt så att du på ett överskådligt sätt ska kunna jämföra och bilda dig en uppfattning om de alternativ som finns.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.