0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Vetenskaplig studie: Luftrenare minskar allergiutveckling

Vetenskaplig studie: Luftrenare minskar allergiutveckling

En ny vetenskaplig studie i den vetenskapliga tidskriften Thorax konstaterar det vi som har luftrenare redan vet: Luftrenare ger bättre luft och minskar allergiutvecklingen. Hela 75% av deltagarna upplevde en klinisk förbättring av livskvalitén.

Professor Magnus Wickman menar att vetenskapen har fått tänka om och ser en nygammal trend växa fram: “Vi har så otroligt effektiva läkemedel idag att vi har glömt bort hur viktig den rena luften är. Förr fanns kuranstalter dit man flyttade patienter från förorenade miljöer. Nu återuppväcks den insikten.”

Läs mer på http://svt.se/2.22620/1.2628641/nya_uppfinningen_hjalper_16-ariga_astrid

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.