0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Katrin Zytomierska testar Coway luftrenare

Katrin Zytomierska testar Coway luftrenare

Var hemma hos Katrin Zytomierska, en av sveriges mest kända bloggare och installerade en Coway luftrenare som Katrin beställt. Bakgrunden är att Katrin vill förbättra luftmiljön i hennes sons rum. På Energirådgivaren.se har vi ju tidigare skrivit om hur en luftrenare kan hjälpa Astmatiker eftersom den rensar bort både pollen, damm och partiklar i luften i rummet där den står. Ringo är inte astmatiker men vi hoppas ändå att han nu får ett riktigt bra inomhusklimat i sitt rum utan damm och pollen så att han sover gott om natten.

Vi kommer självklart att följa upp detta med Katrin under våren, Att luftrenaren är portabel kommer också bra till pass när de på sommaren flyttar ut till sommarstället – Då tar Karin helt med sig luftrenaren till Ringos rum där.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.