0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Kul tips – Så bygger du in din innedel på värmepumpen

Kul tips – Så bygger du in din innedel på värmepumpen

“Den kommer aldrig in i mitt vardagsrum i varje fall”. Vid ett besök i en butik som säljer värmepumpar för ett par veckor sedan råkade jag överhöra diskussionen mellan ett par som stod och tittade på en värmepump. Det är inte första gången jag får höra det argumentet och därför var det lite extra kul när jag fick se den här “inbyggnadsbokhyllan för innedelen” för ett tag sedan. Jag har inte haft möjlighet att själv testa hur väl detta fungerar i praktiken när det gäller luftflöde etc men det är väl en kul idé i varje fall tycker jag.

2 svar

  1. Soren Dalgaard skriver:

    DÖLJA LUFTVÄRMEPUMP.
    My swedish is rather bad, but we do ship to Sweden.
    have a look at Nordic Concealed’s website.. http://www.nordicconcealed.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.