0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

LG Nordic Prestige – En het värmepumpsnyhet 2012

LG Nordic Prestige – En het värmepumpsnyhet 2012

Under hösten 2012 lanserar LG sin nya värmepump, byggd för nordiska förhållanden – LG Nordic Prestige. LG Nordic Prestige tillhör en helt ny generation värmepumpar som är utformade för det klimat och de förutsättningar vi har i Norden. Förutom att LG nu presenterar världens tystaste värmepump med otroligt låga 17 dB i “silent mode” så sticker LG Nordic Prestige ut på flera sätt. Som sina konkurrenter på marknaden har man fokuserat på design, implementerat underhållsvärme och självklart finns ett luftreningssystem. Lägg därtill COP och värmeeffekt i absolut världsklass (inte bara vid plus sju grader utan även vid minusgrader), ett högt luftflöde (speciellt bra om man t.ex. vill placera värmepumpen i hallen), automatisk avfrostning som ger dig mer värme än konkurrerande system med tidsinställd avfrostning och till sist, en faktor som är viktig i norden med så många olika säsonger – En lägsta effekt på bara 300 W. Innebörden av detta är så klart att på vår och höst när inte så mycket värme behöver tillföras så blir LG Nordic Prestige extremt energieffektiv. Med alla dessa egenskaper så har vi höga förväntningar på LGs nya värmepump för den svenska och nordiska marknaden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.