0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Energirådgivaren Michael Töråsen diskuterar inomhusklimat i Expressens Bygg och Fixa bilaga

Energirådgivaren Michael Töråsen diskuterar inomhusklimat i Expressens Bygg och Fixa bilaga

I senaste numret av Expressens Bygg och Fixa bilaga som är ute i handeln nu kan du läsa flera artiklar som jag varit med och skapat. Jag går bland annat igenom vad man ska tänka på generellt när det gäller inomhusklimatet och specifikt så berör jag luftrening inomhus på vintern som kan vara bra när vi inte vädrar så mycket och vad man ska tänka på när det gäller avfuktning. Detta nummer finns i handeln fram till i helgen tror jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.