0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Pressrelease: Daikin väljer e-klok.se som e-handelspartner

Pressrelease: Daikin väljer e-klok.se som e-handelspartner

Daikin är ett av världens ledande företag inom värmepumpar och ac. Daikins produkter är representerade i Sverige sedan 1969, och har genom åren gjort sig kända för sin höga driftsäkerhet, låga ljudnivåer samt höga kvalité . När man nu tar klivet ut på internet gör man det med samma höga kvalitetstänk. Därför är vi på e-klok.se stolta över att få titulera oss e-handelspartner till Daikin.

– Det är självklart hedrande att vi fått förtroendet att företräda Daikin på nätet, säger Martin Kinnander, e-handelsansvarig på Egiva AB. Vi har i och med introducerandet av Daikin tagit ett stort steg i utvecklandet av ett komplett high-end värmepumpssortiment på e-klok.se. Sedan tidigare har vi LG, Mitsubishi Electric och Panasonic i produktportföljen och med Daikins inträde anser jag att vi står starka i premiumproduktsortimentet för värmepumpar på internet. Kunder som vill handla högkvalitativa värmepumpar till ett rätt pris och vill ha ett bra bemötande tjänar på att välja e-klok.se.

Daikin väljer att, tillsammans med e-klok.se, lansera 3 stycken modeller på internet. Dessa är Pixo, en prisvärd och allround värmepump, Caldo som är en smart och ekonomisk modell samt Origo, den diskreta och tysta värmepumpen för dig som vill ha varma golv. Alla dessa modeller är självklart tillverkade för det nordiska klimatet och garanterar drift till -25 grader!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.