0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Allergifri jul

Allergifri jul

Julen är en doftrik tid. Ingen jul utan äkta gran, hyacinter, glögg, hembakade pepparkakor och saffransbullar. Julens dofter väcker minnen hos oss alla, men många kanske inte tänker på att besvär så som snuva kommer just från julblommor eller julgranen.

 

Ungefär var tionde svensk blir snuvig av julgranen. Enligt en amerikansk studie visar det att mögelsporerna i granen frodas i inomhusluften. Bästa botemedlet är förmodligen att slänga ut julgranen, men en luftrenare skulle kunna lindra dina besvär.

 

Anledningen till att köpa en luftrenare är att man vill avlägsna oönskade ämnen i inomhusluften. Vårt tips är den effektiva luftrenaren Coway AP – 1008DH.  Med det inbyggda fyrstegsfiltrering. (Förfilter, Mediumfilter, deodorant filter och HEPA-filter), som filtrerar och renar din inomhusluft. Tar även effektivt bort oönskade dofter som cigarettlukt, matlagningslukt samt andra hushållslukter.

 

Coway 1008DH är den enda luftrenaren som är utrustad med gaspartikelsensor, vilket även eliminera starka dofter som tex parfymer. Rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet samt det Brittiska Allergiförbundet. Tycker du att det är värt ett försök, kika in på e-klok.se och läs mer om denna luftrenare Coway 1008DH.

Trevlig tisdag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.