0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Energirådgivarens julklappstips

Energirådgivarens julklappstips

Coway luftrenare

Årets Julklapp 2013 är råsaftcentrifugen. Vad är det i jämförelse men en ren och hälsosam luft 😉 Vårt julklappstips är såklart en luftrenare.

Jag tänkte presentera tre stilrena och energisnåla luftrenare. Alla rekommenderade av och det Brittiska Allergiförbundet till de med speciella behov, bland annat för dig med astman eller allergi. En luftrenare tar även effektivt bort oönskade dofter som cigarettlukt, matlagningslukt samt andra hushållslukter.
Coway 1008CH
En luftrenare med intelligent trestegsfiltrering. Har förmågan att kunna läsa av luftrenligheten i ditt hem och ställer automatiskt in sig på den nivå som behövs för just den miljö. För rum upp till 73 m2

Coway 1008DH
Marknadsledande och effektiva luftrenaren Coway AP – 1008DH med prisbelönt design i läder. En luftrenare med inbyggt fyrstegsfiltrering. Har förmågan att kunna läsa av luftrenligheten i ditt hem och ställer automatiskt in sig på den nivå som behövs för just den miljö. Denna luftrenare är speciellt utvecklad för att eliminera starka dofter som parfym m.m. För rum upp till 73 m2

Coway 1009CH
Prisvärda och högeffektiva luftrenaren Coway 1009CH. Med sitt inbyggda 3-dels filtersystem fångar luftrenaren upp partiklar som damm, mögel, cigarett lukt, matlagningslukt, pollen m.m. och ger dig och din familj ren och fräsch luft dygnet runt. För rum upp till 63m2
En luftrenare passar också väldigt bra för dig som bor i en större stad med mer utsläpp av t ex avgaser. Hoppas luftrenare blir året julklapp för dig.

Vi ser fram emot ett hälsosammare 2014
Trevlig 3:e december

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.