0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Önskelista

Önskelista

Med hjälp av en värmepump kan du faktiskt fira dina drömmars jul ute på landstället. Genom att sms-styra värmepumpen ser den till att det är varmt och gott lagom till du kommer fram och håller värmen billigt och effektivt hela julhelgen.

 

Här kommer tre bra tips på julklappar som kan förbättra din luftvärmepump. Minst två av tipsen är ett måste 😀

1 Pumprent.  Hur stor energibesparing man gör beror delvis på om man är bra på att ta hand om sin värmepump eller inte.

2 AirPatrol Universal App- och SMS-styrning för din värmepump. Testad av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (SP). Med den kan du bl a styra: Pumpläget (auto / heat / cool / dry), rumstemperaturen, inställningar av fläkthastigheten och underhållsvärme. Den kan rapportera vi strömavbrott, låg rumstemperatur och värmepumpens underhållsintervall.

3. The Owl elmätare+USB. Med en energimätare kan du hålla koll på din energiförbrukning. Du kan se på öret eller kilowatten hur mycket el du gör av med. Du kan också få information om nuvarande förbrukning och jämföra dessa värden med historiska data i upp till 2 år.

Trevlig tisdag

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.