0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Söka bidrag från barnallergifonden

Söka bidrag från barnallergifonden

Vad är den största skillnaden mellan Coway 1008CH och 1008DH?

Astma, eksem, allergi mot pollen, pälsdjur och födoämnen tillhör de besvärligaste allergierna. Ungfär vart tredje skolbarn har någon form av allergi eller överkänslighet som påverkar dess vardag. Astma- och Allergiförbundets Barnallergifond stödjer bland annat förbättringar i hemmiljön för barn med allergier. Ett sådant hjälpmedel skulle kunna vara en luftrenare.
Luftrenaren Coway 1009CH är rekommenderad av Astma- & Allergiförbundet. Med sitt inbyggda 3-dels filtersystem fångar luftrenaren upp partiklar som damm, mögel, cigarett lukt, matlagningslukt, pollen m.m. och ger dig och din familj ren och fräsch luft dygnet runt. För rum upp till 63m2.
Fonden delar ut bidrag två gånger per år och ansökan kan göras av dig som förälder/målsman. Astma- och allergiförbundet kräver medlemskap sedan 12 månader tillbaka, bidrag går att ansöka om till den dag barnet fyller 18 år.
Här kan du söka bidrag rån Barnallergifonden

Svalanmärkt är Astma- och Allergiförbundets rekommendation av produkter och ska ses som en vägledning för konsumenten i sökandet efter produkter som kan vara bra ur allergisynpunkt.

2 svar

  1. Ragny Lindberg skriver:

    Jag har pälsdjur , kvalsterallergi och astma . Min budget är ansträngd, därför ansöker jag om bidrag för att kunn köpa en luftrenare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.