0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Nytt på e-klok.se

Nytt på e-klok.se

Nu kan vi presentera luftvärmepumpen Unico DC Inverter! Den första luftvärmepumpen där inverterteknik har tillämpats på en luftvärmepump med AC utan utedel, och resultaten är enastående. Unico Inverter är tyst i drift och minskar energiförbrukningen. Unico Inverter 12 HP fungerar i både kyl-och värmeläge, en värmepump och luftkonditionering i ett paket. För hus upp till 45 -50 m2 och kyla 30 m2.

Den är avsedd för väggmontage och kan installeras enkelt och snabbt . Den stora luftriktarvingen ger en homogen fördelning av luften.  Luftvärmepumpen kan montera den var du vill – bara 2 hål i väggen, häng upp den och kör igång, det behövs ingen kyltekniker för att köra igång den, allt köldmedium är hermetiskt tillslutet.

Bilden nedan visa att det finns ingen utedel till Unico Inverter, utan två cirklar med galler.

Lämplig användningsområden är i fastigheter där det av praktiska skäl inte går att installera ett traditionellt aggregat. Andra lämpliga användningsområden är flyttbara lokaler som tex. byggbodar.

Produkten är patenterade över 10 år sedan, utformade och tillverkade i Italien. Den är utrustad med värmekabel för att passa vårt nordiska klimat.

Design by King & Miranda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.