0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Fujitsu

Fujitsu

Inför hösten har vi på e-klok.se utökat vårt sortiment på luft-luftvärmepumpar!

Hösten är högsäsong när det gäller försäljning av luftvärmepumpar! Därför har vi valt att utöka vårt sortiment med värmepumpar från Fujitsu! Vi har valt att arbeta med Fujitsu 12 LTCN Design och efterträdaren för LECAN Fujitsu Slim Nordic 12.

Fujitsu 12 LTCN DESIGN

Fujitsus värmepump Design Nordic Inverter LTCN har en ny prisbelönt design som gör den till mer än bara en värmepump. LTCN är speciellt tillverkad för vårt nordiska klimat och har en mycket hög värmekapacitet ända ner till -30°C, samt ett speciellt avfrostningsprogram med fyra olika avfrostningskriterier vilket förbättrar energieffektiviteten ytterligare. För hus upp till 155 m2.

Fujitsu Slim Nordic 12

Slim Nordic 12 LM är en vidareutveckling av Fujitsus storsäljare LECAN. Den har ett mycket tystgående aggregat som ger en stabil temperatur. Med den nya och optimerade fläkten i inomhusdelen ger den en ännu effektivare spridning av värme eller kyla. Speciellt tillverkad för vårt nordiska klimat klarar den drift ända ner till -30°C. Värmepumpen har dessutom ett speciellt avfrostningsprogram med fyra olika avfrostningskriterier vilket förbättrar energieffektiviteten ytterligare. För hus upp till 150m2.

 

Nu kan vi erbjuda våra kunder luftvärmepumpar från  LG, Panasonic, Mitsubishi, Daikin, Unico och Fujitsu! Välkommen in på e-klok.se

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.