0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Kompakt innedel förenklar placering

Kompakt innedel förenklar placering

Det svårt att hitta den perfekta luftvärmepumpen för just ditt behov. Det är många faktorer som man ska ta hänsyn till så som tillverkare, värmekapacitet, kvadratmeter, energiklass, luftflöde och ljudnivå. En viktig del i valet av värmepump är även innedelens mått.

Får luftvärmepumpens innedel plats där jag hade tänkt mig? Eller, det sitter en värmepump där idag, har storleken förändrats?

Vi på e-klok.se har lösningen på det – Fujitsu Slim Nordic 12 LM!

Innedelen har en kompakt design för enkel placering i mindre utrymmen. Den är endast 26,8 cm hög, 84 cm bred och 20,3 cm djup. Detta gör att luft-luftvärmepumpen från Fujitsu är perfekt både som utbytespump men även som alternativ i små utrymmen.

Förutom dess fördel med liten innedel är värmepumpen speciellt tillverkad för vårt nordiska klimat, klarar drift ända ner till -30°C. Ett avfrostningsprogram med fyra olika avfrostningskriterier vilket förbättrar energieffektiviteten ytterligare. Värmekapacitet på 5,7 kW och kylkapacitet på otroliga 4,15 kW.

Här kan du läsa mer om luftvärmepumpen Fujitu Slim Nordic 12 LM.

 

Vintern kommer även i år! 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.