0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Nyhet på e-klok.se – Fujitsu 18 LF

Nyhet på e-klok.se – Fujitsu 18 LF

Sveriges starkaste luftvärmepump har blivit ännu bättre! Fujitsu Nocria, som bokstavligen blåste konkurrenterna av banan, har äntligen fått en värdig ersättare. Nya Fujitsu 18 LF har ett lika kraftfullt luftflöde som sin företrädare, värmekapacitet på hela 9,1 kW, men har även nya funktioner som ekonomi- och sömnläge för ytterligare besparing. Anpassad för vårt nordiska klimat, för hus upp till 230m2. 

Nya Fujitsu 18 LF är ”kärnkraftverket” Nocrias värdiga efterträdare på tronen som Sveriges starkaste luftvärmepump. Med en värmekapacitet på hela 9,1 kW klarar den av att sprida den varma luften effektivt även i större lokaler och hus.

Värmepumpen har en ny design som gör att den passar in i de flesta inomhusmiljöer. Den har den även utrustats med många nya funktioner för att klara av den nya tidens krav på effektivitet och hälsosamt inomhusklimat. Men ett ekonomiläge som ger dig möjlighet till ytterligare besparing då den tvingar luftvärmepumpen att gå ned på en lägre effekt vilket minskar värmepumpens högsta strömförbrukning. På detta sätt får denna en jämnare gång och du försäkrar dig mot eventuella energitoppar. En superhög värmekapacitet på hela 9,1kW!

Flerdubbla, smarta luftfilter som samarbetar och eliminerar mögel, damm, bakterier och övriga mikroorganismer. Den främsta nyheten är det speciella Polyfenolfiltret, som genom att utnyttja naturliga antioxidanter förhindrar mögelsporer och mikroorganismer att växa. Luft-luftvärmepumpen har ett speciellt sömnläge anpassar luftvärmepumpen efter en naturlig sömncykel och ger dig förutsättningar för en god natts sömn!

Fujitsu 18 LF är naturligtvis Nordenanpassad och har automatisk återstart vid strömavbrott.

På e-klok.se kan du köpa värmepumpen Fujitsu 18 LF

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.