0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

SolTech Flex

SolTech Flex

Tänk dig att få gratis tillskott till underhållsvärmen och bättre ventilation i ditt fritidshus, garage eller friggebod! SolTech Flex är en luftbaserad solfångare som värmer upp inneluften med hjälp av solen. Den är utrustad med en högeffektiv fläkt som drivs av en inbyggd solcell. Fläkten tar inneluften, värmer upp den och blåser tillbaka den in i huset. Eftersom den värmer inneluften löper man inte risken att blåsa in kallare luft än vad som redan finns i huset.

SolTech Flex monteras enkelt på hösten och tas ned på våren då det inte längre finns något ökat ventilations- och värmebehov. Med sin enkla och genialiska konstruktion har du stor frihet i var den placeras, samtidigt som den enkelt kan flyttas eller tas ned.

Lättplacerad 

En solfångare ger bäst effekt i söderläge, men ofta är det redan fullt på södra sidan av huset av fönster och uteplatser. Eftersom upp- och nermonteringen av SolTech Flex är så enkel, kan den till och med monteras över ett fönster. Så det är lätt att hitta en bra plats!

På sommaren, då det inte finns något behov av underhållsvärme, är den enkel att ta ner och kommer på så sätt aldrig att störa utseendet på huset eller ge värme som inte är önskvärd.

Enkel att montera
Allt du behöver för att montera SolTech Flex följer med i paketet, inklusive hålsåg för håltagning i vägg (av trä och gips) och luftpump. Efter första monteringen tar det inte mer än några få minuter att montera upp eller ner din SolTech Flex.
Stort bidrag från solen
Med SolTech Flex kan du stänga av elementen och låta solen sköta om både underhållsvärme och ventilation. Du får ett torrt hus samtidigt som du gör en kostnadsbesparing.
För hus upp till 60 m²
SolTech Flex ger upp till 1 500 W tack vare den geniala utformningen och den högeffektiva solcellsdrivna fläkten som blåser in varm luft i huset. Detta gör SolTech Flex lämplig för hus upp till 60 m².

 

Här kan du läsa mer om SolTech Flex på e-klok.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.