0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

SUPERKAMPANJ PÅ PANASONIC

SUPERKAMPANJ PÅ PANASONIC

Just nu har e-klok.se en superkampanj på de populäraste värmepumparna från Panasonic. Sedan 1989 har Panasonic luftvärmepumpar sålts och installeras i Sverige.  Idag finns det fler Panasonic värmepumpar installerade än av något annat fabrikat. Vilket gör Panasonic till Sveriges mest sålda värmepump!

Dessa luftvärmepumpar är gjorda för att passa alla typer av bostäder. De erbjuder ett komplett sortiment av värmepumpar speciellt för det nordiska klimatet. Det gör att du enkelt kan hitta den bästa lösning för just ditt hem. Dessutom ger Panasonics väggmonterade värmepumpar effektiv värme ner till -20/-25°C och är samtidigt snälla mot miljön. Kampanjen gäller för Panasonics HE- och NE-modeller!

Panasonic HE-modeller

Flagship Inverter + är en av Panasonics mest effektiva och kraftfulla luftvärmepumpar, utformad för nordiska förhållanden. Med denna värmepump kan du göra betydande energibesparingar även vid värmedrift under en längre tid.

~ Läs om Panasonic HE9PKE eller Panasonic HE12PKE

Panasonic NE-modeller

Etherea Inverter + en luftvärmepump från Panasonic med ett luftreningssystem som avlägsnar och neutraliserar luften. Anpassar temperatur till perfekt inomhusmiljö samtidigt som den sparar energi.

~ Läs om Panasonic NE9PKE eller Panasonic NE12NKE

Styr din Panasonic luftvärmepump via mobilen!

Genom att styra din luftvärmepump via din mobil, kan du ha kontroll på värmeregleringen i huset oberoende vart du just nu befinner dig. SMS- och App-styrning ger dig en tvåvägskommunikation mellan din luftvärmepump och din mobiltelefon. Du kan höja och sänka temperaturen samt fläkthastigheter. Få statusmeddelanden om både temperaturfall och strömavbrott.

Här kan du titta på fjärrstyrning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.