0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Värmepumpsskydd & värmepumpstak

Värmepumpsskydd & värmepumpstak

Värmepumpsskydd och värmepumpstak skyddar din luftvärmepump så att den fungerar bra i alla väder. De är designade så att de inte påverkar värmepumpens prestanda. Värmepumpen fungerar bättre i och med att den skyddas mot väder och vind.

Har du en luftvärmepump installerad i ditt fritidshus är ett värmepumpsskydd är ett måste. Eftersom du inte har ständig uppsikt över din värmepumps utedel är ett värmepumpsskydd en billig säkerhetsåtgärd. Den skyddar mot snö, vind, sön vid takras, löv, kvistar och grenar. Men även för att underhållsvärmen ska fungera på bästa sätt behövs ett värmepumpsskydd annars är risken stor att värmepumpen stannar. Ett tak till din uteomhusdel skyddar även den bra mot snö och framför allt takras.


Vi har tre olika varianter av värmepumpsskydd på e-klok.se:

Värmepumpsskydd XL – Gjort i Norrländsk furu som ger ett snyggt utseende, grundmålad och godkänd av SP! Sedan är det bara att måla i samma färg som huset.

Värmepumpsskydd Plåt med dörr – Detta värmepumpsskydd är av plåt som ger ett diskretare utseende! Pulverlackad plåtfärg i ljusgrå/benvit.

Skärmtak – Tillverkad i galvaniserad plåt som är målad i ljusgrå/benvit färg.

Vi erbjuder dessa tre modeller som alla passar de luftvärmepumpar från LG, Panasonic, Mitsubishi, Fujitsu och Daikin som vi säljer e-klok.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.