0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Toshiba Daiseikai 8 Arctic

Toshiba Daiseikai 8 Arctic

Nyheten Toshiba Daiseikai 8 Arctic, nu hos e-klok.se. Vad sägs om att en världsledande aktör inom värmepumpsteknik har kommit ut med nyheten Daiseikai 8 Arctic i två varianter, 25 och 35? Toshiba fortsätter att leverera luft-luftvärmepumpar med hög energieffektivitet och komfort. Nya Toshiba Daiseikai 8 Arctic är deras energieffektivaste luftvärmepump hittills, och trots prestandan så har man inte tummat på varken kvalité, utseende eller pålitlighet. Det är en stark värmepump, med en värmekapacitet på upp till 7100 W och en kylkapacitet med maximala 3500 W.

Miljö?

Både privatpersoner och företag kan nu ta del av Toshibas senaste innovationer inom värmepumpsteknik med ett gott samvete. Japanska Toshiba lägger nämligen stor vikt vid att deras produkter ska stödja miljön, och en värmepump med energiklass A+++ i både värme och kyldrift sållar sig behagligt in på listan över produkter med goda miljöegenskaper.

Daiseikai 8 Arctic passar även bra att använda i stugan. Med sin underhållsvärme på 8°C kan du hålla värmen uppe på ett billigt sätt under den tid då du inte befinner dig där.

 

Vinterland? Inga problem…

Daiseikai 8 Arctic är en trygg och pålitlig värmepump med mycket bra värmekapacitet vid låga utomhustemperaturer. Att 35-modellen vid -7°C avger hela 5400 W och håller 4400 W vid -15°C påvisar att det här är en värmepump som hör hemma på den nordiska marknaden. Daiseikai 8 Arctic klarar drift ner till -25°C och kommer förse dig med värme genom de mysiga vintermånaderna.

 

Skillnaden mellan Daiseikai 8 Arctic 25 och 35

Daiseikai 8 Arctic 25 är rekommenderad för hus upp till 150m2. Luftvärmepumpen har en drift ner till -25°C. Värmekapacitet upp till 6500 W, kylkapacitet ner till 3500 W. COP-värde på 5,52 och Energiklass värme/kyla A+++/A+++. Underhållsvärme 8°C.

Daiseikai 8 Arctic 35 är rekommenderad för hus upp till 180m2. Luftvärmepumpen har en drift ner till -25°C. Värmekapacitet upp till 7100 W, kylkapacitet ner till 4100 W. COP-värde på 5,0 och Energiklass värme/kyla A+++/A++. Underhållsvärme 8°C.

 

För att köpa nya Toshiba Daiseikai 8 Arctic, eller om du vill ha mer info hör av dig till e-klok.se.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.