0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Wilfa i sortimentet!

Wilfa i sortimentet!

e-klok.se fortsätter att utöka sitt breda sortiment inom kategorin inomhusklimat. Nu har de även avfuktare och luftrenare från välkända varumärket Wilfa.

Wilfa

Wilfa har funnits i hem sedan 1948. Wilfa är ett norskt företag som producerar luftrenare anpassade för den nordiska marknaden, både vad gäller design, funktion och användarvänlighet.

 

 

Nya avfuktare från Wilfa

 

Wilfa Tørr 0° – DES-09W

Denna avfuktare från Wilfa reducerar luftfuktigheten i ditt hem, passar perfekt att ställa i källare eller fuktiga utrymmen. Den har även en speciellt program för torra kläder. Hängtorkade kläder torkar snabbare med detta programmet som passar mindre lägenheter. Passar ytor upp till 80 m2.

 

Wilfa Tørr Pumpe – DH-60P

Denna avfuktare från Wilfa reducerar luftfuktigheten i ditt hem, passar perfekt att ställa i större utrymmen såsom källare eller tvättstuga. Hygrostat för att ställa in fuktigheten på önskad nivå och spara ström med inställningar mellan 40% -70%. Wilfa DH-60P har hög kapacitet på 60 liter per dygn. Passar ytor upp till 180 m2.

Den nya luftrenaren 

 

Wilfa Air Purifier Frisk – AP-5

Luftrenaren Wilfa AP-5 är den senaste luftrenaren från Norska Wilfa. Det är en prisvärd, kompakt och energieffektiv luftrenare i snygg design. Avancerat filtreringssystem ( 3 filter: förfilter, HEPA -filter, aktivt kol filter) som filtrerar bort allergener, skadliga gaser och ultrafina partiklar. UV-ljus: tar bort över 97,6% av bakterier och virus. Max. arbetsyta 20 m²

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.