0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Electrolux

Electrolux

e-klok.se fortsätter att utöka sitt breda sortiment inom kategorin inomhusklimat. Nu har de även luftrenare och avfuktare från välkända varumärket Electrolux.

Om Electrolux

Electrolux är en av världens största tillverkare av hushållsprodukter. Electrolux tillverkar bland annat tvättmaskiner, diskmaskiner, kylskåp, dammsugare, värmepumpar, avfuktare och luftrenare.

 

Nya luftrenare från Electrolux

 

Electrolux EAP300

Gå in och ta en nypa frisk luft. Luftrenaren har förmågan att levererar 335m3 ren luft/h. Luftkvalitetssensorn mäter luftkvalitet och justerar fläkthastigheten för att säkerställa optimal luftkvalitet. Rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet. Max. arbetsyta 70 m2

 

 

Electrolux EAP450

Gå in och ta en nypa frisk luft. Luftrenaren har förmågan att levererar 494 m3 ren luft/h. Automatisk luftkvalitésensor, autovila- och fläkt samt fjärrkontroll och tvättbara filter för längre hållbarhet; för dig och miljön. Rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet. Max. arbetsyta 103 m2

 

 

Nya avfuktare från Electrolux

 

Electrolux EXD15DN

Behagligt inomhusklimat med avfuktare från Electrolux. Kapacitet 15 liter/dygn och stilren, skandinavisk design. Den perfekta luftfuktighetsnivån året runt: Njut alltid av ett komfortabelt inomhusklimat med den här avfuktaren med vilken du kan ställa in den relativa luftfuktigheten på den nivå som passar dig.

 

 

Electrolux EXD25DN

Behagligt inomhusklimat med avfuktare från Electrolux. Kapacitet 25 liter/dygn och stilren, skandinavisk design. Luftavfuktaren hjälper till att hålla inomhusklimatet behagligt och hälsosamt genom att minska fukten och rena luften genom filtret. Om du ställer den i tvättstugan märker du snart att kläderna torkar fortare.

 

 

Nya avfuktare från Electrolux inkommer i April 2015!

Electrolux EXD16DN

Behagligt inomhusklimat med avfuktare från Electrolux. Bärbar avfuktare som avfuktar upp till hela 16l/dag. Hög kapacitet och stilren, skandinavisk design. Klarar en yta 29-44 m2.

Electrolux EXD20DN

Behagligt inomhusklimat med avfuktare från Electrolux. Bärbar avfuktare som avfuktar upp till hela 20l/dag. Hög kapacitet och stilren, skandinavisk design. Klarar en yta 37-52 m2.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.