0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Avfuktare från KCC

Avfuktare från KCC

e-klok.se har börjat arbeta med ett nytt varumärke KCC, det är ett av Ahlsells egna produkter. KCC erbjuder ett brett sortiment av luftavfuktare, anpassade för alla behov och utrymmen.

I samband med tvätt, bad och dusch bildas fukt i våra hem och eftersom dagens hus är välisolerade, riskerar fukten att stängas inne. Följden blir att kondens bildas på tapeter, tyger, mattor och andra ytor, vilket ofta gör att innemiljön luktar illa. För mycket fukt kan även orsaka fuktskador och bildande av mögel.

Vi har valt att arbeta med fyra olika avfuktare från KCC

 

 

Avfuktare KCC 10A

Liten, smidig och effektiv – perfekt för tvättstugan där den torkar tvätten snabbt och enkelt. Avfuktningskapacitet 10 liter/dygn. Tack vara sin smidiga design är avfuktaren KCC-10A lätt att placera. Passar ytor på upp till 40 m2

Avfuktare KCC 16AJ

Liten, smidig och effektiv – perfekt för tvättstugan där den torkar tvätten snabbt och enkelt. Avfuktningskapacitet 16 liter/dygn. Tack vara sin smidiga design är avfuktaren KCC-16AJ lätt att placera. Passar ytor på upp till 50 m2

Avfuktare KCC 24S

Kraftfull, användarvänlig och stilren – håller källaren lagom torr för huset välmående. Avfuktningskapacitet 24 liter/dygn. Tack vara sin smidiga design är avfuktaren KCC-24S lätt att flytta och kan dras på hjul. Passar ytor på upp till 80m2

Avfuktare KCC 40AU

Kraftfull, användarvänlig och stilren – håller källaren lagom torr för huset välmående. KCC-40AU är en avfuktare i snygg och smidig design med hög avfuktningskapacitet på hela 40 liter/dygn. Passar ytor på upp till 80 m2.

Avfuktare förbygger effektivt fuktskador

KCC:s luftavfuktare håller mycket hög kvalitet och får gång på gång toppresultat i oberoende tester.

KCC:s avfuktare är, tack vare designen och det smidiga formatet, väldigt lättplacerad. Dessutom lämpar sig avfuktaren alldeles utmärkt till att ensam torka tvätten på ett snabbt och och energieffektivt sätt.

Vill du skydda ditt hem från fuktskador? KCC erbjuder ett noga utvalt sortiment av högeffektiva luftavfuktare, som hjälper dig att skapa en behaglig och hälsosam inomhusmiljö. Din avfuktare kan exempelvis placeras i tvättstugan, badrummet, bastuutrymmet eller sommarstugan.

Med KCC:s energieffektiva avfuktare reduceras den oönskade fukten i inomhusluften. Den inbyggda hydrostaten upprätthåller automatiskt en optimal luftfuktighetsnivå. Den fuktiga luften sugs in och kondenseras i förångaren.

Överflödig fukt leds till avloppet eller samlas i kondensbehållaren. Sedan återför luftavfuktaren den nu torra och uppvärmda luften till rummet och skapar på så sätt ett angenämt inomhusklimat.

 

Läs mer om KCC’s olika avfuktare för att se vilken modell som bäst motsvarar dina behov!

Ett annat tips är informationssidan av-fuktare.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.