0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Varför behövs en luftrenare?

Varför behövs en luftrenare?

Lightair Evolution

Nu när hösten kommit spenderar vi mer och mer tid inomhus. Faktiskt spenderar vi cirka 90 % av vår tid inomhus eftersom att vi lever i ett kallt klimat. Men luften inomhus kan kännas tung att andas om den är av dålig kvalitet, framför allt för de som har astma eller allergier. De reagerar då ofta på de små partiklar i luften som kommer från till exempel mögel, bakterier, kvalster, pollen samt olika virus och bakterier. Finns många tekniska apparater i hemmet eller på jobbet blir luften också oren då de ger ifrån sig damm och andra partiklar.

Här kan en luftrenare göra stor nytta. En luftrenare minskar mängden av dessa partiklar i luften vilket gör att det blir lättare att andas. Det i sin tur kan leda till minskad användning av läkemedel som till exempel inhalatorer eller allergimediciner.

Även starka dofter som parfymer och röklukt försvinner med hjälp av luftrenare.

När vi ändå talar om luftrenare, ni har väl inte missat vår tävling som vi har just nu på våra sociala medier? Du kan vinna en av våra luftrenare som heter Lightair Evolution med ett värde på 2.890 kronor. Luftrenare från Lightair är effektiva, filterfria, tysta, ozonfria, energieffektiva och enkla att använda. De passar i alla miljöer. Lightair fokuserar både på kvalitet och på design. Deras luftrenare är inte bara funktionella utan blir även en inredningsdetalj i hemmet! Nu har du chans att vinna just en sådan här luftrenare!

Vill du delta? Följ länken till vår Facebook-sida!

Vinnaren presenteras vecka 46 på våra sociala medier.

Höstiga hälsningar

Energirådgivaren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.