0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Första advent!

Första advent!

Julklappstips! Coway 1008DH.

Tiden bara rinner iväg! Om några dagar är det redan första advent. Funderar du på vilka julklappar du ska köpa? Vi har ett jättebra tips! Varför inte ge dig och din familj bra luft i julklapp?

En luftrenare gör sig alldeles utmärkt som julklapp, då bra luft är något som vi alla behöver. Luftrenare finns i många olika varianter, storlekar och prisklasser.

Till exempel den marknadsledande och effektiva luftrenaren Coway 1008DH med prisbelönt design i läder. Det är en stilren och energisnål luftrenare med inbyggd fyrstegsfiltrering, som har förmågan att kunna läsa av luftrenligheten i ditt hem. Och den ställer automatiskt in sig på den nivå som behövs för just den miljö den befinner sig i. Att den är rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet samt det Brittiska Allergiförbundet, gör den till ett extra bra och tryggt köp.

Julklappstips! Coway 1008DH.

Julklappstips! Ren luft! Coway 1008DH.

Vill du hellre ha en luftrenare där du inte behöver byta filter rekommenderar vi till exempel Lightair Evolution, som är den senaste bordsversionen för hem och kontor. Lightair Evolution erbjuder en oslagbar kombination av fördelar då den är effektiv, tyst, filterfri, ozonfri, energisnål, användarvänlig och ekonomisk! Den passar perfekt på ett bord, på skrivbordet eller på golvet.

God Jul önskar vi på e-klok.se!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.