0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Andra advent!

Andra advent!

Snart är även den här veckan slut och på söndag är det andra advent. Vi har funderat mycket här på kontoret vad som skulle kunna vara en bra julklapp. Förra veckan tipsade vi om luftrenare som julklapp. Vi känner att det är svårslaget, vad kan vara bättre än bra luft? Därför spinner vi vidare på det och tipsar även den här veckan om att ge din familj bra luft i julklapp, men den här gången i form av en avfuktare.

Visste du att så många som vart tredje hus har problem med någon form av fukt, mögel och röta, vilket leder till skadlig inomhusmiljö?

e-klok.se har vi avfuktare i olika varianter, storlekar och prisklasser, som ser till att du får en bra luft hemma och minskar risken för mögel, bakterier och annat skadligt i ditt hus.

Våra moderna avfuktare är byggda för vårt nordiska klimat och de avfuktar samt renar luften med hjälp av ett filter. En avfuktare passar dig som har källare, tvättstuga eller som snabbt vill torka dina kläder.

Våra avfuktare ger dig inte bara funktionalitet, utan också snygg design. De är dessutom både tysta och lätta att flytta på.

God Jul önskar e-klok.se!

Ett svar

  1. […] Köp luftkonditionering. Överlägset det bästa sättet att stå ut med sommarvärmen och få sval, skön sömn! […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.