0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Berättelse från ännu en nöjd kund!

Berättelse från ännu en nöjd kund!

Då Anders Johansson tidigare haft luftvärmepump, var valet enkelt när han nu ville komplettera sina andra värmekällor; det blev en Mitsubishi FH35 från e-klok.se Och i början av december fick han sin nya luftvärmepump installerad.

Vi har direktverkande el i vårt hus därför har vi oljefyllda radiatorer samt golvvärme i flera utrymmen som värmekälla, och vi har även en öppen spis, berättar Anders Johansson.

Vår förra luftvärmepump gick sönder för cirka 4-5 år sedan. Efter det har vi kört vidare på de andra värmekällorna, men vi tyckte att det nu var läge att komplettera med en värmepump för de ger en annan godare värme.

Energiförbrukningen kan jag inte uttala mig om än eftersom vi precis har installerat luftvärmepumpen, men vår förhoppning är ju att vi skall sänka vår uppvärmningskostnad framöver, samt att vi får en jämnare och behagligare värme i vårt hus.

När det gäller installationen som gjordes av Horst Zechi på All-Service & Kylteknik, är Anders Johansson mycket nöjd; suveränt och proffsigt utfört, avslutar han.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.