0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Energismart kontra levnadsstandard

Energismart kontra levnadsstandard

Hur ska vi kunna hänga med i, samt bli bättre på att vara energismarta utan att det går ut över vår levnadsstandard och livskvalité? Frågan blev aktuell för oss på e-klok.se häromdagen då vi diskuterade ämnet.

Vi kom in på vad man är beredda att göra avkall på när det gäller vår levnadsstandard, då vi alla behöver bli mer energieffektiva och energismarta. Ska man helt enkelt bara stänga av allt med el man har i huset när man inte behöver det? Ska man elda i kaminen (om man har en) och bara använda stearinljus som ljuskälla?

Mysigt och trevligt för de som har möjlighet, men det blir kanske inte så bra ändå, då det kan bli lite krångligt och tidskrävande att hålla en eld brinnande till exempel. Och så blir ju kanske inte luften så ren ändå – speciellt inte inomhus.

För vi vill ju leva vårt behagliga liv nu och gärna ha det ännu bättre framöver, samtidigt som vi vill vara just energismarta. Så hur gör vi? Idag? I framtiden?

Vad säger ni som följer oss på Energirådgivaren? Vi på e-klok.se tycker det skulle vara jätteintressant att höra vad ni tycker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.