0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Fjärde advent!

Fjärde advent!

Spänningen och förväntan stiger, nu är det inte långt kvar till jul! Fjärde advent närmar sig och med det kommer här årets sista julklappstips. Vi vill den här gången tipsa om ett smart sätt att styra din värmepump på fast du inte är hemma!

Då många reser bort under jul- och nyårshelgerna är det en extra trygghet att kunna styra sin luftvärmepump fast man inte är hemma. Det är nu möjligt med hjälp av mobiltelefonen. Vi har såväl SMS- som app-styrning vilket ger dig tvåvägskommunikation mellan din luftvärmepump och mobiltelefon.
Man kan med andra ord ha koll på värmeregleringen i huset vart man än befinner sig. Det innebär att du kan höja och sänka temperaturen och fläkthastigheter, samt få statusmeddelanden om både temperaturfall och strömavbrott.
Vi har flera olika modeller av fjärrstyrning; bland annat Huskoll och AirPatrol.

huskoll_fjarrstyrning_wifi_e-klokHuskoll gör din luftvärmepump till en smart luftvärmepump. Med Huskoll sparar du tusenlappar utan att göra avkall på komforten! Fungerar med värmepumpar av alla större tillverkare, till exempel Bosch, Daikin, Fujitsu, IVT, Mitsubishi Electric, Panasonic och Toshiba. Denna enhet styrs med Wifi och produkten är svensktillverkad!

AirPatrol är en fjärrstyrning för din värmepump som styrs via din smartphone. Fungerar med värmepumpar av alla större tillverkare, till exempel Panasonic, Mitsubishi Electric, LG, Daikin, Samsung, Hitachi, Bosch, IVT, Midea, Electrolux med flera.

AirPatrol används enklast med en smartphone, med hjälp av en AirPatrol-app som kan laddas ner från Android Market eller App Store (för iPhone). Anordningen kan även styras med textmeddelanden (SMS) via en vanlig mobiltelefon.

God Jul önskar e-klok.se!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.