0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Tredje advent!

Tredje advent!

Julklappstips! Coway 1010DH

Julen närmar sig ju med stormsteg. Snart är tredje advent här. I brist på snö (i alla fall på våra breddgrader) som förhöjer julstämningen fortsätter vi istället att tipsa om bra julklappar. Vi spinner vidare på vårt tidigare tema med hälsosam inomhusluft, och så här till tredje advent vill vi slå ett extra slag för vår luftfuktare Coway 1010DH.

Den är en kombinerad luftfuktare och luftrenare i snygg design, som skapar en ren och hälsosam inomhusluft till en låg driftskostnad. Coway 1010DH har fyra effektiva filter som håller ditt hem fritt från pollen, farliga gaspartiklar, damm, virus, bakterier med mera. Den minskar också risken för att utveckla astma, allergier och andningsproblem. Dessutom eliminerar den oönskade lukter från matlagning, bilavgaser, cigarettrök med mera.

Läs mer om Coway 1010DH här!

God Jul önskar e-klok.se!

Julklappstips! Coway 1010DH

Julklappstips! Coway 1010DH.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.