0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

e-klok.se tar sitt ansvar

e-klok.se tar sitt ansvar

Vi har ju under en tid diskuterat hur vi ska bli än mer energieffektiva och energismarta. Ni som läser (följer oss på) Energirådgivaren har kommit med förslag, regeringen har lanserat en jättesatsning och man pratar också om att så kallade ”noll-energihus” ska stå färdiga till år 2020 – så mycket händer med andra ord på området.

Vi på e-klok.se gör också vad vi kan för att bidra i ämnet, då vi säljer energieffektiva produkter; bland annat luftvärmepumpar och solceller, som minskar energiförbrukningen samt luftrenare som är optimerade för låg energiförbrukning och låg ljudnivå men med fortsatt hög effektivitet.

Här kan du läsa mer om de produkter vi har: Coway (luftrenare) och Arctus (avfuktare)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.