0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Vila, värme, kärlek och ren luft

Vila, värme, kärlek och ren luft

Coway luftrenare

Man brukar säga att vila, värme och kärlek är tre bra ingredienser för att klara sig från, eller igenom influensatider (och gärna en värktablett också om ett visst läkemedelsföretag får bestämma). Vi håller med men vill också lägga till fördelarna med en luftrenare i sammanhanget.

På afonbladet.se kan man läsa en artikel om årets influensa, också kallad svininfluensan. Det är ingen uppmuntrande läsning, då det framgår att under vintern har ett femtiotal personer vårdats på sjukhus till följd av influensan, merparten av dem är yngre, och ändå räknar man med att influensan ännu inte nått sin peak.

e-klok.se finns luftrenare som är rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet samt det Brittiska Allergiförbundet. Dessa luftrenare har en rad unika egenskaper, bland annat förmågan att kunna läsa av luftrenligheten i ditt hem samt ställa in sig automatiskt på den nivå som behövs för just den miljö du befinner dig i.

Så, ta hand om dig i dessa influensatider, och tveka inte att höra av dig till oss om du vill veta mer om luftrenare.

Läs artikeln här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.