0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Dags att serva din luftvärmepump?

Dags att serva din luftvärmepump?

Service luftvärmepump, e-klok.se

Garantierna på våra luftvärmepumpar gäller under förutsättning att en service görs inom tre år från installationsdatum, allt för att säkerställa maximal effektivitet och energibesparing. För oss på e-klok.se är det viktigt att våra kunder är nöjda med sitt köp av värmepump. Därför arbetar vi med ackrediterade, och av e-klok godkända, serviceföretag över hela landet.

När vi ändå är inne på att säkerställa en värmepumps prestanda och energibesparing – visste du att din luftvärmepump förlorar cirka 20 % av sin effektivitet vid eftersatt underhåll? För rengöring av din luftvärmepump tipsar vi om Pumprent, som är enkel att använda och ingen eftersköljning krävs. Pumprent hjälper dig att maximera besparingen och förlänga livslängden på din luftvärmepump.

Just nu har vi ett specialerbjudande. Beställer du en service innan den 31 mars, bjuder vi på en flaska Pumprent (värde 299 kronor).

I servicen som kostar 2.300 kronor ingår: rengöring innedel, rengöring utedel, kontroll och rengöring av fläkthjul, läckagesökning, kontroll av elanslutning,  kontroll av kondensvattenflöde vid kyldrift, kontroll av gummidämpare på väggkonsol och stativ samt mätning och kontroll av arbetstemperaturer från innedelen till fastigheten.

Beställ din service här >>

Beställ rengöringsmedlet Pumprent här >>

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.