0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Luftrenare med jonisering

Luftrenare med jonisering

Lightair luftrenare

Letar du efter en filterfri, tyst, energisnål, ozonfri och miljövänlig luftrenare som dessutom har prisbelönt design som gör att den passar in i alla miljöer, är någon Lightairs olika modeller det perfekta valet.

Lightair står för innovation, kvalitet och design. Genom omfattande och löpande utveckling arbetar de för att ta fram effektiva, funktionella och väldesignade produkter.

Lightair Evolution är den senaste bordsversionen för hem och kontor. Den passar perfekt på ett bord, skrivbord eller på golvet. Den reducerar effektivt luftburna partiklar (storlek 0,01-1,0 μm) såsom damm, pollen, rök, allergener, bakterier, virus, mögel, med mera. Den är speciellt effektiv på att rena luften från de minsta partiklarna som anses vara farligast för vår hälsa.

Lightair Evolution är filterfri, vilket innebär att det inte är några filter att byta ut, istället har Evolution en kollektor som du enkelt tvättar ren i vatten och diskmedel vid behov.

Dessutom är Evolution tyst (mindre än 5 dB). Som jämförelse anses 45 dB hindra och störa daglig aktivitet. De flesta luftrenare har en ljudnivå på 35-80 dB), och energisnål (går på bara 12 V och förbrukar endast 7 W per timme), vilket är betydligt lägre än de flesta luftrenare. Energikonsumtionen är viktig för alla luftrenare, eftersom de bör vara på hela tiden för att effektivt hålla nere partikelkoncentrationen.

Med sitt handgjorda ställ i helt transparent akryl och stilrena linjer ger den ett fräscht och skandinaviskt intryck som ger konsumenten ett bra alternativ till de stora traditionella luftrenarna.

Lägg till att den är lätt att montera och underhålla. Man sätter bara i kontakten och låter luftrenaren göra sitt jobb. Det är endast fyra delar att sätta samman och inga rörliga delar som lätt kan gå sönder. Underhållet är enkelt och lättskött då du då och då endast lyfter av kollektorn och rengör den i vatten.

http://e-klok.se/luftrenare/tillverkare/lightair.aspx

http://e-klok.se/luftrenare/tillverkare/lightair/luftrenare-lightair-ionflow-50-evolution-1.aspx

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.