0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Coway 1008CH bäst i test!

Coway 1008CH bäst i test!

Bäst i test! Coway 1008CH

Luftrenaren Coway 1008CH har tidigare testats av Astma- och Allergiförbundet och fått deras rekommendation. För att få Astma- och Allergiförbundets rekommendation genomgår produkten i fråga hårda tester, för att se att den håller måttet på flera olika punkter, vilket innebär att rekommendationen ger ett tryggt och mycket bra köp.

Och nu har ytterligare ett test utförts som visar på vilken fantastiskt bra luftrenare Coway 1008CH är. Testfakta har utfört oberoende laboratorietester sedan 2001 och har nu utsett modellen till bäst i test.

Bakgrunden till testet är att var femte svensk är pollenallergiker, och att ett sätt att minska problemen är att skaffa en luftrenare till sovrummet. Med anledning av detta har alltså Testfakta gått igenom ett antal modeller och kommit fram till att Coway 1008CH är bäst i test.

Här kan du läsa hela artikeln samt ta del av testet: Luftrenartest

Vi på e-klok.se är självklart mycket stolta över att ha Coway 1008CH i vårt sortiment. Här kan du läsa mer om Coway 1008CH på vår hemsida: Coway 1008 CH.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.