0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Fukt i sommarstugan?

Fukt i sommarstugan?

Fukt i sommarstuga

Vi på e-klok.se har tagit del av en artikel från Byggahus.se – en artikel som tar upp ett högst aktuellt problem nu på vårkanten då många av oss gör premiärturen till våra sommarstugor och fritidshus.

Fukt i fritidshus eller ”sommarstugelukt” som det också kallas är ett vanligt problem – faktum är att så många som vart tredje hus har problem med någon form av fukt, mögel och röta. Men det finns olika lösningar på problemet, bland annat att skaffa en avfuktare.

På e-klok.se har vi effektiva avfuktare av högsta klass från kända varumärken som Arctus Nordic, Electrolux, KCC och Wilfa.

Förutom att avhjälpa ovanstående problem, går det dessutom att använda en avfuktare i tvättstugan för att torka tvätten.

Här kan du läsa artikeln och här kan hitta mer information om våra avfuktare.

Andra lösningar kan vara att skaffa en luftrenare eller en luftvärmepump. Både luftrenare och luftvärmepumpar är något som vi också har ett flertal olika modeller av på e-klok.se.  När det gäller luftrenare har vi bland annat Bäst i test-vinnaren Coway 1008 CH (i Testfaktas test), som även rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.