0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Almedalen 2016

Almedalen 2016

Energi. Almedalen 2016

Följer du Almedalsveckan 2016? Eller är du rent av där nere? Är du dessutom intresserad av energi vill vi tipsa om dessa föreläsningar och debatter som är helt inriktade på energi och energieffektivisering.

Föreläsningarna hålls av representanter från bland annat HSB och Svensk Ventilation och i debattpanelerna syns representanter från Energimyndigheten, Göteborgs Energi, Svenska Kyl- & Värmepumpsföreningen samt Energieffektiviseringsföretagen.

Berätta gärna vad du tyckte om diskussionerna!

http://www.svenskventilation.se/2016/06/almedalsveckan-2016/

 

Ett svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.