0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Höstnyheter från Panasonic

Höstnyheter från Panasonic

Panasonic NZ och CZ

Det har hänt en hel del i luftvärmepumpssortimentet från Panasonic på sista tiden. Bland annat har modellerna NZ och CZ dykt upp. Panasonic luftvärmepump NZ finns i två storlekar, NZ9SKE och NZ12SKE, och den är perfekt om du behöver byta ut din gamla Panasonic luftvärmepump. Den smarta designen gör att du varken behöver byta plats eller montera nya fästen. CZ finns även den i två storlekar, CZ9SKE och CZ12SKE. CZ är den miljövänliga luftvärmepumpen med luftflödeskontroll.

Panasonic NZ är luftvärmepumpen som både hjälper dig att tänka miljövänligt och att spara pengar. Den smarta designen gör den till den perfekta utbytespumpen då det varken behöver bytas plats eller monteras nya fästen när det är dags att ersätta den gamla. Dess kapacitet gör att den klarar ytor upp till 180 kvadratmeter. Den har en hel del användbara funktioner så som underhållsvärme, förberedd för fjärrstyrning samt låg ljudnivå. Det nya förbättrade köldmediet R32 används i NZ-serien vilket även det bidrar till en bättre miljö.

Panasonic CZ är den perfekta luftvärmepumpen för hus upp till 165 kvadratmeter. Luftflödesriktningskontrollen gör att den passar utmärkt för större ytor så väl som till fritidshuset. Luftvärmepumpen passar alla säsonger och följer EcoDesign-kraven. Den är kompatibel med Verisure “Smarta Hem”, har underhållsvärme, klarar drift ned till -25 grader, är förberedd för fjärrstyrning och har det nya köldmediet R32 vilket gör den till ett mer miljövänligt alternativ.

Läs mer och beställ din luftvärmepump på e-klok.se. Där kan du även beställa till installation.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.