0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Panasonic HE9PKE

Panasonic HE9PKE

Panasonic HE9PKE
Panasonic HE9PKE är en av Panasonics mest effektiva och kraftfulla luftvärmepumpar, utformad för nordiska förhållanden. Med denna värmepump kan du göra betydande energibesparingar även vid värmedrift under en längre tid. Panasonic luftvärmepump HE9PKE är värmepumpen för dig med stora krav. Den har underhållsvärme, automatisk återstart vid strömavbrott, drift ned till -30 grader, Quiet Mode och Hot Start. För hus upp till 160 kvadratmeter.

Panasonic har bland annat utvecklat den nya luftvärmepumpen med ett ännu bättre SCOP-värde. Det värdet visar hur stor besparing man kan göra under ett år. När det gäller energieffektivitet så har den ett (COP) på hela 5,6.

Modellen testades utifrån SPs senaste testmetod, vilken på ett tydligt och rättvisande sätt visar ett årligt COP-värde för de tre uppmätta städer. I testet utgick SP från ett hus med ett årligt värmebehov på 11410 kW/h i Malmö, 13407 kW/h i Borås och 15400 kW/h i Luleå. Resultatet för Panasonics Flagship-modell blev 4,63 i Malmö, 4,13 i Borås och 2,53 i Luleå. Detta är det högsta resultatet som någonsin uppmätts och visar att Panasonics värmepump ger den bästa besparingen, både för plånboken och miljön.

Panasonic HE9PKE har en hel rad smarta funktioner. Underhållsvärme ger en lägre värmekostnad genom att du kan ställa ned värmepumpen på +8 grader/+ 10 grader. Den fungerar med en utomhustemperatur ned till hela -30 ºC. Med Nanoe-G-filter renas inomhusluften och eliminerar hela 99 % av skadliga partiklar som till exempel mögel, virus och bakterier. Quite Mode ger dig möjligheten att köra din luftvärmepump riktigt tyst. Med Hot Start-läge får du en snabbare uppvärmning då ingen kalluft pumpas ut vid uppstarten. Pumpen har också flexibla anslutningsmöjligheter där inomhusenheten kan anslutas till externt nätverk via kommunikationsporten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.