0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Nytt typ av solcellstak på marknaden

Nytt typ av solcellstak på marknaden

Solpaneler - Solceller - Helintegrerade

Solkraft är något som blir mer och mer populärt då tillverkning av solpaneler sjunker i pris. Samtidigt som tekniken med att lagra ström i batterier går snabbt framåt. Tesla är ett företag som kanske är mest känt som elbilstillverkare, men har som nu har riktat in sig på solcellsbranschen.

Tesla har tillsammans med ett annat företag nu tagit fram solpaneler som kan integreras perfekt för olika ändamål. Till exempel som hustak och biltak. Det unika är inte att det är just solceller utan att de ser ut som ett hustak eller ett biltak och inte som en solpanel. Det är till exempel “riktiga” takpannor som man lägger på taket, som ser ut och fungerar som takpannor men med inbyggda solceller. Det innebär kort och gott att man får det mer integrerat och osynligt.

Vill du läsa mer? Titta här >>

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.