0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Julklappstips!

Julklappstips!

Lightair Evolution luftrenare julkampanj

Vi kommer närmare och närmare jul. Har du ännu inte handlat dina julklappar har vi ett tips!

Lightair Evolution är inte bara en luftrenare, utan också en snygg inredningsdetalj. Den renar luften med hjälp av jonisering, med andra ord skickar den ut negativa joner i sin omgivning. Damm och annat fastnar på jonerna och det positivt laddade metallblecket drar sedan jonerna tillbaka till luftrenaren och dammet fastnar.

Förutom att luften blir renare, blir den också lättare, likt luften efter ett åskoväder. Ett överskott av positiva joner i luften gör att luften kan kännas tung. Man kan till exempel få huvudvärk. Naturen jämnar ut laddningen genom att skicka negativa joner genom blixtar ned till marken. Efter åskan är det en jämn fördelning av positiva och negativa joner i luften och luften känns mycket friskare och lättare. Lightair använder sig av samma princip.

Lightair Evolution har inga filter, den är ozonfri och ger ett avslappnande ljus.

Köp den hos e-klok.se nu till julpris, 2.790 kronor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.