0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

LightAir har blivit LifeAir

LightAir har blivit LifeAir

I slutet av året 2016 bytte LightAir namn till LifeAir, namnet visar vad deras produkter och luftreningen handlar om, nämligen livskvalitet. 

Arbetet med det nya namnet, den nya företagsidentiteten och kommunikationspaketet är framtaget av Hans Brindfors AB.

“Vi har varit övertygade om att vår företagsprofil har varit ganska framgångsrik, men samarbetet med Hans Brindfors har fört vår vision till en nivå vi kunde inte ens drömma om. Känslig med massor av känsla. Absolut världsklass!”
Roger Sogge, CEO LifeAir

Vid lanseringen av det nya namnet har LifeAir även tagit fram en del nya produkter, samt klassificerat in de olika luftrenarna i två kategorier: Lösningar för hemmet och professionella lösningar.

Luftrenare för hemmet, där finns LifeAir IonFlow Signature, IonFlow Evolution och IonFlow Evolution Gold. Bland professionella luftrenare finns bland annat modellerna IonFlow 500 och IonFlow 500C.

LifeAir luftrenare

Med LifeAir får du samma effektivitet som den bästa HEPA-filterbaserade luftrenaren. LifeAir använder sig av tekniken jonisering, det betyder att det är låga ljudnivåer, inga filterbyten, låg energiförbrukning samt att de är ozonfria. Luftrenarna är vetenskapligt testad och godkänd för att förhindra spridning av luftburna virus och små partiklar.

Källa: NEWS! From Hans Brindfors AB

Exempel på Hans Brindfors AB projekt ABSOLUT, Arla, COOP, Electrolux, Ericsson, Fågelviksgruppen, IKEA, Läkerol, SEB, Spendrups, Stora Enso, Trivselhus …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.