0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Vi har bestämt oss för att köpa en Coway luftrenare!

Vi har bestämt oss för att köpa en Coway luftrenare!

Vad är den största skillnaden mellan Coway 1008CH och 1008DH?

Vad är den största skillnaden mellan Coway 1008CH och 1008DH, prisskillnaden är så stor! Vilken luftrenare ska jag köpa? Mvh, Ing-Marie

 

Luftrenare från Coway

Coway har inriktat sig på att skapa luftrenare med bästa rening i förhållande till ljudnivå, driftsekonomi och energikonsumtion. Alla Coways luftrenare har mycket effektiv filtrering, med ett filtersystem som är utformade att filtrera partiklar ända ner till cigarett-partikel-storlek.

Skillnaden mellan Coway 1008CH och 1008DH

Den största skillnaden mellan dessa två luftrenare är att Coway 1008CH har en inbyggd trestegsfiltrering, med ett förfilter, A3 mediumfilter och HEPA-filter. Alla Coways luftrenare har en partikelsensor som mäter luften och renar efter behovet.

Coway 1008DH har en inbyggd fyrstegsstegsfiltrering, som innehåller ett förfilter, MCC mediumfilter, deodorantfilter och HEPA-filter. Förutom partikelsensorn är 1008DH den enda luftrenaren från Coway som är försedd med en gaspartikelsensor. Med den mäter den av starka dofter och gaser som till exempel parfymer och renar efter det.

Det är den största skillnaden mellan dessa två luftrenare. Båda maskinerna renar dofter men 1008DH kan känna av och rena efter behovet.

Doftöverkänslighet

Om du lider av doftöverkänslighet med besvär som snuva, hosta och rinnande ögon från till exempel cigarettrök, parfym och starkt doftande blommor, är Coway 1008DH den bästa luftrenaren.

Att investera i en luftrenare är lika bra för alla. Dålig inomhusluft kan orsaka olika typer av hälsoproblem som huvudvärk, trötthet och koncentrationssvårigheter.

Källa. coway.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.