0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Mors dag!

Mors dag!

I snart ett sekel har svenska barn firat sina mammor den sista söndagen i maj – på mors dag. Här kommer två tips på gåvor till mor på mors dag!

Mors dag kom till Sverige 1919 och initiativet om att införa mors dag blev en succé! Så här lät rådet 1919: “Mor bjudes före uppstigandet på gott kaffe och bröd, berett av barnen. Hon hedras med blommor och en liten gåva”.

Ge mamma en skön svalka när det är som varmast!

Honeywell luftkylare CL30XCHoneywell CL30XC är en portabel luftkonditionering som är perfekt för att hålla ditt hem svalt och behagligt i sommar. Honeywell är en luftkylare som har många bra funktioner, enkel att använda och klarar att kyla ungefär 30 m2. Här finns produkten! 

 

 Om mamma har pollenallergi!

Ge mamma det bästa med en luftrenare från Coway! Här hittar du en luftrenare som är bäst i test i Testfaktas luftrenartest! Coway 1008CH är en förstklassig, stilren och energisnål luftrenare, med
ett smart filtersystem som kommer rena luften från pollen, damm och oönskade dofter. Är dessutom rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet!

Här finns produkten! 

 

Lägg beställningen så fort som möjligt så att ni hinner få produkten levererad innan nästa söndag! Tänk på att det är röd dag och Kristi himmelfärd den 25 maj!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.