0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Utökat sortiment av Mitsubishi på e-klok.se

Utökat sortiment av Mitsubishi på e-klok.se

Utökat sortiment av Mitsubishi på e-klok.se

Nu lanserar e-klok.se luft-vattenvärmepumpar! Sortimentet av luft-vatten kommer successivt läggas ut på hemsidan och e-klok.se har valt att arbeta med leverantören Mitsubishi. De erbjuder marknadens bästa luft-vattenvärmepumpar.

Den första modellen är Mitsubishi Electric Package + Ecodan och är en komplett lösning som har en inbyggd vattentank, med en nätt innerdel på bara 160 cm, vilket gör den enkel att placera även i små utrymmen. Du får en effektiv uppvärmning av både huset och tappvattnet. Luft-vattenvärmepumpen finns i två storlekar:

Mitsubishi Electric W50 Package + Ecodan passar för hus upp till 80 m² och klarar drift till -15°C.

Mitsubishi Electric W85 Package + Ecodan är för hus upp till 150 m² och klarar drift ner till -20°C. Den är starkast enligt Energimyndigheten där testet visar att det går att göra stora besparingar för den som investerar i en Mitsubishi Electric W85 Package + Ecodan.

Här kan du läsa om testet!

Kommande modeller är Mitsubishi Package + Hydrobox, det erbjuder flexibilitet! Med hydroboxen väljer du själv storlek och format på din varmvattenberedare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.