0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

VM-FEBER

VM-FEBER

VM-Feber

Just nu spelas Hockey-VM i Frankrike och Tyskland. Under spelen har e-klok.se kampanj på luftkonditionering från LG. 

Nu börjar våren sakta men säkert komma och vi står inför den kommande luftkonditioneringssäsongen. Under Hockey-VM erbjuder e-klok.se 10 % på fast monterad AC från LG. Vinner dessutom Sverige VM-guld skickar de med en matchtröja på köpet!

LG är världens största AirCon-leverantör och på e-klok.se hittar du två modeller av luftvärmepumpar från LG:

LG Nordic Artcool Mirror

Är en designad luftvärmepump med kromdetaljer och frontpanel av härdat glas. Snygg design kombinerad med bra teknik och har en extra tyst innedel.

LG Nordic Libero Plus 

Är en modern och presterande luftvärmepump som är byggd och testad för nordiskt klimat. Med låg ljudnivå, är förberedd för WiFi och 10 års kompressorgaranti.

Tips inför ditt köp av fast monterad luftkonditionering!

Vid köp av fast monterad AC är det viktigt att titta på kylkapaciteten, en kylkapacitet på 4000 W klarar av att kyla ungefär 50 m2. Ett annat tips är att titta på EER och SEER.
EER är ett effektivitetsmått för att mäta verkningsgraden under kyldrift. EER är förhållandet mellan utvunnen kyla och förbrukad el. Ett högt EER betyder hög effektivitet. SEER är EER under en säsong.

När du köper en värmepump är det viktigt att samtidigt köpa en installation. Detta för att det krävs F-gascertifikat för att installera men även för att alla garantier ska gälla.

Trevlig dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.