0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Nyhet! Dyson på e-klok.se

Nyhet! Dyson på e-klok.se

Nyhet! Dyson på e-klok.se

Nu har e-klok.se lanserar ett nytt varumärke – Dyson! Det står för design, forskning och utveckling. Dyson erbjuder effektiva, tysta samt galler- och bladlösa designfläktar! Här hittar du fläktar som ger skön svalka under en varm sommardag.  Här hittar du alla fläktar!

Dyson AM06Dyson AM06_svart

Dyson AM06 är en bordsfläkt som finns i vitt eller svart och kan ställas på golvet eller bordet. Det är en funktionell och modern fläkt, med den senaste tekniken utan synliga fläktblad! Luftflöde vid maxkapacitet är 370 L/s!

Vit eller svart, 10 fläkthastigheter, tilt-funktion, oscillation, fjärrkontroll och timer.

dyson AM07

Dyson AM07 är en golvfläkt med en design som ett torn. Här används samma bladlösa teknik! Dyson använder en teknik de kallar för Air Multiplier™ och aerodynamik, för att få en jämn och kraftfull luftström. Oscillation är att ställa in fläkten så den rör sig från höger till vänster. Alla inställningar görs med hjälp av fjärrkontrollen. Fjärrkontrollen är magnetiserad och kan fästas på fläkten när den inte används, för enkel förvaring! Luftflöde vid maxkapacitet är 500 L/s!

Vit, 10 fläkthastigheter, oscillation, fjärrkontroll och timer.

dyson AM08

Dyson AM08 är en designfläkt som är utformad som en klassisk golvfläkt, fast med samma bladlösa teknik som de andra fläktarna. Luftflöde vid maxkapacitet är 600 L/s!

Vit, 10 fläkthastigheter, tilt-funktion, oscillation, fjärrkontroll och timer.

 

Dyson AM09

Dyson AM09 Hot+Cool™ värmefläkt kan ge både kyla och värme! Samma bladlösa design och Multiplier™-teknologin! Här finns olika inställningen som går att använda både i kyl- och värmedrift. Personligt läge riktas alla luft mot en specifik riktning eller spritt läge där luften cirkulerar bättre. Exakt och med en smart uppvärmning. Luftflöde vid maxkapacitet är 186 L/s!

Justerbart luftflöde, termostatisk temperaturkontroll, LED-display, tilt-funktion, oscillation och fjärrkontroll.

Här hittar du alla fläktar på e-klok.se!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.