0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric står för expertis och kvalitet, Mitsubishi Electric Sverige är idag drivande inom affärsområdet klimatprodukter och arbetar med värmepumpar, luftkonditionering och ventilation med mera.


På e-klok.se hittar du många olika produkter från Mitsubishi Electric, vi erbjuder luft/luftvärmepumpar, luft/vattenvärmepumpar, miniventilationer och avfuktare och kvalitet är en bra beskrivning på dessa produkter.

Luft/luftvärmepump

Den senaste modellen av luftvärmepump från Mitsubishi Electric är HERO! Den finns i tre olika storlekar och i hela fyra olika utföranden. Luftvärmepumpen är utmärkt både på värme och på kyla, den är utrustad med en mängd olika egenskaper som WiFi, I-SEE Sensor och Natt Mode som gör den till hjälten du behöver. Mitsubishi Electric HERO är en vidareutveckling på Mitsubishi Electric FH eller Kirigamine som den även kallas. En annan nyhet är köldmediet, HERO använder R32 som är effektivare och miljövänligare än föregångaren R410A.

Här kan du titta på alla luft/luftvärmepumpar från Mitsubishi Electric.

Luft/vattenvärmepump

Mitsubishi Electric har även ett brett sortiment av luft/vattenvärmepumpar. Ecodan heter deras inomhusdel med inbyggd vattentank, Hydrobox är modellen om du redan har en extern vattentank. Utedelarna finns med två olika anslutningar, den kallar dem för Package och den andra Split, utöver det kan du välja med eller utan Zubadan. Vad är då skillnaderna på dessa olika benämningar?

Med Package menas att det är draget vattenrör mellan innedelen och utedelen. Den innehåller även köldmedium, det systemet är slutet och vid installation är det rör med vatten som dras.
Split innebär att det dras kylrör med köldmedium mellan inne- och utedelen, dess fördel är att den inte riskerar att fryser sönder vid exempelvis ett länge strömavbrott.
Zubadan står för att värmepumpen klarar drift i lägre utomhusgrader, exempelvis till -25°C .

Här kan du titta på alla luft/vattenvärmepumpar från Mitsubishi Electric.

Miniventilation

Mitsubishi Electrics ventilationer heter Lossney och finns i två olika storlekar.

Här hittar du dessa två produkter.

Avfuktare

En annan storsäljare från Mitsubishi Electric är deras avfuktare MJ-E14CG, som fått bäst i test av Testfakta. Den är utrustad med en stor vattentank på 3,8 liter och klarar att avfukta 14 liter på dygn.

Här kan du läsa mer om Mitsubishi Electric MJ-E14CG.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.