0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Coway Storm nu på e-klok.se!

Coway Storm nu på e-klok.se!

Coway Storm nyhet på e-klok.se!

Coway Storm nyhet på e-klok.se!

Nu har Coway utökat sin produktportfölj med ytterligare en luftrenare – Nyheten Coway Storm AP1516D!

Luftrenaren Coway Storm

Luftrenaren Coway Storm AP-1516D är den senaste luftrenaren från sydkoreanska Coway. Framtagen för att ge suverän luftrening och cirkulation på luften, det är två goda förutsättningar för att andas ren luft. Storm har ett fyrstegsfilter som består av ett förfilter som tar de stora partiklarna exempelvis hår och damm, det behöver rengöras regelbundet eftersom det aldrig byts ut. Bakom förfiltret finns ett dammfilter som renar luften från mögelsporer och pollen, det filtret ska bytas var fjärde månad. På tredje plats sitter ett deodorantfilter gjort av aktivt kol som eliminerar dofter, det behöver bytas vart annat år. Längst in sitter HEPA-filtret som effektivt eliminerar micropartiklar, bakterier, cigarettrök och andra skadliga partiklar som finns i luften, det ska bytas en gång per år.

Precis som de andra luftrenarna från Coway har Storm en renhetsindikator som visar kvalitéten på luften, färg skiftar från blå till röd. En nyhet är Quick Mode, det är en unik funktion som effektivt cirkulerar och renar luften i tio minuter.

Storm är även utrustad med andra egenskaper såsom ett enastående luftflöde som går att rikta åt olika håll, en partikelsensor som mäter partiklarna i luften, enkel touchkontroll, luftrenaren har en ljussensor som känner av om det är ljust eller mörkt och ändrar stämningsbelysningen och går ner i night mode. Storm har en kapacitet att klara en arbetsyta på hela 100 m².

Coway Storm är Asthma Allergy Nordicrekommenderad

Coway Storm AP-1516D får bära Svalanmärkningen då den är rekommenderad av det svenska Astma- & Allergiförbundet. Utöver det har den fått den nya nordiska märkningen Asthma Allergy Nordic som ägs av de tre förbunden i Norden, Sverige, Danmark och Norge.

Filterförpackningen

Filterpaketet innehåller filter för två års drift, 6 stycken dammfilter, ett deodorantfilter och 2 stycken HEPA-filter.

Coway Storm finns att förboka på e-klok.se, produkten beräknas finnas i lager i slutet av april.

Klicka hem din egen Storm idag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.