0171 - 66 30 20
info@e-klok.se

Årets Nätbutik 2018

Årets Nätbutik 2018

Årets Nätbutik 2018 e-klok.se

Nu börjar förberedelserna för att rösta fram Årets Nätbutik 2018!

e-klok.se är nominerad i kategorin Hem och trädgård och röstningen sker mellan 1 till 30 november på vår butikssida på Prisjakt.nu. I tävlingen röstar du som är konsument på din favoritbutik (läs e-klok.se) 🙂 under det gångna året. Vinnaren i denna tävling får äran att kalla sig “Årets Nätbutik 2018”.

Prisjakt kommer skänka en krona till organisationen Friends, för varje enskild röst som läggs på en butik. Gå nu in och rösta på e-klok.se för vi vill gärna vinna den prestigefyllda utmärkelsen Årets Nätbutik 2018!

Här kan du rösta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.